Compania


Pe 25 martie 1996 Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova a înregistrat Întreprinderea mixtă moldo - israeliană «Sanin» SRL. Prima direcţie de activitate a întreprinderii a fost importul partidelor mici de folie pentru agricultură. Pe parcursul unui an, compania a reuşit să acumuleze o anumită bază de clienţi, precum şi să aprecieze posibilităţile şi perspectivele de dezvoltare a acestei pieţe.

O creştere permanentă a cererii de folie pentru sere a dat un impuls întreprinderii să deschidă producţie proprie. În anul 1997 compania «Sanin» S.R.L. a achiziţionat primele două unităţi de echipament cu scopul de a produce peliculă de uz general şi pentru necesităţile agricultorilor. Mai mult decât atât, «Sanin» a însuşit o producţie complet nouă pentru Moldova a foliei termocontractabile şi a devenit prima companie în ţara noastră care a reuşit să ofere producătorilor autohtoni o folie modernă de ambalare.

În anul 1999 compania a început valorificarea a două direcţii - producerea foliei pentru ambalarea produselor lactate şi aplicarea tiparului multicolor pe ambalaj flexibil. Trebuie să menţionăm că atunci pe piaţa locală nu activa nici o companie care ar efectua tipar flexografic. În acei ani volumul lunar de producere era de circa 40 de tone. O etapă importantă în istoria întreprinderii a fost anul 2000, când a avut loc mutarea intr-un edificiu nou, în care astăzi se află producţia de bază. În anul 2001 în cadrul companiei «Sanin», lucrau 54 de angajaţi, şi tot atunci a fost achiziţionat un echipament unic – pentru tipărire de înaltă calitate şi câteva unităţi mici de echipament pentru sudarea foliilor.

În anul 2001 a fost înregistrată filiala întreprinderii «Sanin Plus». Noua companie a început producerea tipurilor noi de folie: sacoşelor şi pungilor. Tot acolo a fost instalat un echipament pentru producerea foliei termocontractabile. Astăzi «Sanin Plus»
produce mai mult de 120 de tone de folie lunar.

În anul 2003 compania «Sanin» a adăugat la direcţiile de activitate deja existente o direcţie nouă - producerea etichetei autoadezive. Iarăşi au fost investite resurse în achiziţionarea echipamentului nou. În acelaşi an «Sanin» a introdus pe piaţă un tip nou de ambalaj: folie laminată. Deschiderea în cadrul companiei a unei secţii de prelucrare a deşeurilor provenite din producţia proprie ne-a permis să facem ca procesul de producere să fie ecologic şi inofensiv.

În octombrie 2010, pentru aş optimiza resursele, compania a început implementarea proiectului Symphony, scopul căruia a fost asigurarea unei reglări dinamice a nivelului de stoc al companiei. Rezultatele intermediare vorbesc de la sine: s-a mărit fiabilitatea aprovizionării procesului de producere cu materie primă, s-a redus nivelul surplusurilor de materie primă în depozite, s-a mărit viteza de rotaţie a stocurilor şi nivelul de determinare a mărfurilor prioritare/nesolicitate.

Produse

Clienţii noştri


По вопросам заказа этикетки обращайтесь по тел.: +373 22 855 308, +373 68 344 209, или пишите на sales@sanin.md.

Квалифицированные менеджеры ответят на все ваши вопросы.

captcha
Этикетки SANIN занимают все более прочные позиции. "ExpoVin Moldova'2014"
Compania SANIN a desfasurat un seminar pe tema "Ambalaj Vinde. Primul seminar despre ambalaj ca mijloc de comunicare"
Noul catalog productiei companiei SANIN

© Copyright IM «SANIN» SRL 2021