Expoziție Package.Depot 2013


Compania SANIN participă anual la expoziția internațională specializată Package. Depot.Anul acesta compania SANIN, ca partener al CIE "Moldexpo", a desfasurat un seminar pe tema "Ambalaj Vinde. Primul seminar despre ambalaj ca mijloc de comunicare. "

Angajații companiei, și anume Diana Minzat, Director comercial, și Tatiana Lebedi, Specialist de Marketing, au prezentat un instrument puternic pentru un mod eficient de a atrage atenția atât a clienților existenți cit și a celor potentiali.

Prezentările se bazează pe  cartea unică a lui Lars Wallentin, practician și mentor, maestru in domeniul ambalajului care vinde. Principiile de baza pe care le urmeaza sunt: "simplifica", "uimeste", "consolideaza".

Următoarele subiecte au fost abordate:
1. Despre regulile de bază ale designului de ambalaj pentru produsele alimentare
2. Despre ambalaj ca instrument al strategiei
3. Despre cele 10 modalități de a îmbunătăți ambalajul
4. Despre designul de ambalaj, care începe cu o idee
5. Despre utilizarea de logo-uri, design de font și caractere ca o oportunitate de a accentua individualitatea produsului
6. Despre cum să lucrezi cu o agenție în procesul de creare al ambalajului pentru produsul tau.De asemenea, compania SANIN continuă să promoveze în mod activ utilizarea de pungi biodegradabile, un ambalaj eco. În timpul expoziției, între 22 și 26 mai, a fost organizat un flash-mob ecologie "Schimbarea Pungii. Vino la expoziție și schimba orice punga pe una bio-degradabil. "

Noutăţi

Clienţii noştri


По вопросам заказа этикетки обращайтесь по тел.: +373 22 855 308, +373 68 344 209, или пишите на sales@sanin.md.

Квалифицированные менеджеры ответят на все ваши вопросы.

captcha
Этикетки SANIN занимают все более прочные позиции. "ExpoVin Moldova'2014"
Compania SANIN a desfasurat un seminar pe tema "Ambalaj Vinde. Primul seminar despre ambalaj ca mijloc de comunicare"
Noul catalog productiei companiei SANIN

© Copyright IM «SANIN» SRL 2020