Producție

Folie pentru agricultura

Categorii

Productie,

Statut

Se fabrica

Descriere

Folie standard pentru agricultură

Folia pentru sere este un material special, capabil să absoarbă şi să modifice o cantitate anumită de raze de lumină, să stimuleze şi să accelereze creşterea plantelor, să creeze o barieră protectoare împotriva condiţiilor climaterice nefavorabile. Diapazonul actual al foliilor pentru agricultură este destul de amplu.

STANDART – Universalitatea la un preţ avantajos

 

Compania „SANIN TRADE”  produce folii pentru sere de tip STANDART, care posedă o serie întreagă de proprietăţi, ce garantează o protecţie sigură împotriva influenţei agresive a mediului înconjurător – elasticitate, uşurinţă şi rezistenţă. Folia pentru sere STANDART este produsă din materia primă – polietilenă de presiune înaltă fără nici un adaos.
Proprietăţile de bază ale foliei STANDART sunt rezistenţa şi termenul garantat de exploatare de 3-5 luni.

 

Proprietăţi tehnice ale foliei STANDART:

Lăţime, m Grosime, mkm
1,5 40-120
4,0 100-120
3,0 100-120

 

TRISAN – mai multe straturi, mai mare rezistenţă.

Folia Trisan conţine trei straturi şi este produsă din materia primă de înaltă calitate, fără adaosuri speciale. Posedă o rezistenţă sporită şi termenul garantat de exploatare nu mai mic de 9 luni.

Lăţime, m Grosime, mkm
3,0 80,100

 

Proprietăţi tehnice ale foliei STANDART:

Lăţime, m Grosime, mkm
1,5 40-120
4,0 100-120
3,0 100-120

TRISAN – mai multe straturi, mai mare rezistenţă.

Folia Trisan conţine trei straturi şi este produsă din materia primă de înaltă calitate, fără adaosuri speciale. Posedă o rezistenţă sporită şi termenul garantat de exploatare nu mai mic de 9 luni.

Lăţime, m Grosime, mkm
3,0 80,100

Folie specială pentru agricultură.

 

RASADA – garanţia unui câştig în viitor.

Folia pentru sere RASADA este destinată creşterii răsadului şi este adaptată special pentru aceasta. RASADA este cu 25% mai rezistentă în comparaţie cu o folie obişnuită, de aceea termenul garantat de exploatare al acesteia constituie cel puţin 1 an, faptul care permite să-o folosim pe parcursul a 2 sezoane. Datorită adaosurilor speciali RASADA menţine căldura, ceea ce înseamnă economisirea a circa 15% de combustibil şi în acelaşi timp protecţia plantelor de schimbare bruscă a temperaturii. De asemenea, proprietatea specială a acestei folii este efectul de stimulare a creşterii răsadului cu circa 1-2 săptămâni şi sporirea eficienţei creşterii lui cu 30%-60%. Adaosurile speciale conţinute în acest tip de folie conferă ei efectul “anfifog” care protejează plantele de arsuri şi viroze. Într-o seră acoperită cu folia RASADA se creează condiţiile necesare pentru prevenirea dezvoltării anumitor elemente care provoacă diferite boli ale plantelor. Datorită proprietăţilor sale unice, folia pentru sere RASADA, a fost remarcată de către Academia de ştiinţe din Republica Moldova şi a intrat în topul celor zece inovaţii mai valoroase ale anului 2008.

Proprietăţi tehnice ale foliilor cu adaosuri de stabilizatori UV RASADA:

Lăţime, m Grosime, mkm
3,0 100

 

 

ROADA – recolta întotdeauna e mare

Tehnologia de producere a foliei triplustratificate ROADA măreşte cu 25% rezistenţa foliei, de aceea termenul de exploatare al acesteia este minimum de 3 ani. Stabilizatorii UV la rândul lor încetinesc îmbătrânirea foto şi termo-chimică a ei şi ca rezultat, ea posedă o elasticitate înaltă şi rezistenţă la îngheţ. Adaosurile speciale protejează plantele de schimbarea bruscă a temperaturii, normalizează calitatea şi cantitatea luminii în seră, conferă foliei efectul “anfifog”, protejează plantele de viroze şi arsuri. Folia pentru sere ROADA asigură condiţii confortabile pentru creşterea plantelor, îmbunătăţirea valorii nutritive a roadelor, reducerea probabilităţii de îmbolnăvire a plantelor.

Proprietăţi tehnice ale foliei cu adaosuri de stabilizatori UV ROADA:

Lăţime, m Grosime , mkm
3,0 100-120

 

 

 

Super STABIL – fiabilitate dovedită în timp

STABIL – Stabil – simplu, sigur, funcţional.
Compania SANIN TRADE produce după o tehnologie originală elaborată de ea foliile STABIL şi SuperSTABIL, termenul de garanţie a lor fiind 1 şi 3 ani, termenul de exploatare 3 şi 5 ani.

Particularitatea acestor folii pentru seră o constituie transparenţa, elasticitatea, impermeabilitatea, permeabilitatea la vapori de apă, rezistenţa la razele UV, păstrarea căldurii şi inofensivitatea ecologică.

Proprietăţi tehnice ale foliilor STABIL şi SuperSTABIL:

Lăţime, m Grosime, mkm
3,0 120
6,0 120

 

Foliile cu adaosuri de stabilizatori UV ale companiei SANIN TRADE sunt utilizate exclusiv în agricultură pentru acoperirea serelor. Fiecare folie este însoţită de o adnotare, paşaport şi ştampilă «calitate garantată».

 

Folie pentru mulcire

Mulcire – este un proces de îmbunătăţire a condiţiilor fizice şi sporire a fertilităţii solului prin intermediul acoperirii suprafeţei de sub plante. Mulcirea permite sporirea sau reducerea temperaturii solului, micşorarea evaporării umidităţii, eliminarea crustei solului, îmbunătăţirea alimentării plantelor, nimicirea buruienilor . În ultimii 50 de ani în practica mondială cea mai mare răspândire în calitate de material de mulcire o au foliile din polietilenă neagră. Folia pentru mulcire produsă de compania SANIN este practic impermeabilă la apă şi aburi, nu împiedică schimbul de gaze al oxigenului şi bioxidului de carbon între sol şi aer, este inertă din punct de vedere chimic şi inofensivă.

 

Proprietăţile foliei pentru mulcire SANIN:

 • grosime: 40-50 mkm;
 • lăţime: 700-1400 mm;
 • cantitatea găurilor şi distanţa între ele sunt în conformitate cu cerinţele clientului;
 • micro-perforarea este coordonată cu clientul;
 • termen de exploatare: 1-3 ani.

În ţările străine dezvoltate mulcirea cu folie a devenit o metodă tehnologică obişnuită în procesul cultivării plantelor, atât în teren neprotejat cât şi în cel protejat.

 

Foliile pentru sterilizare acoperire si hidroizolare

Foliile pentru sterilizare şi fumigaţie se folosesc pentru a evita scurgerea din sol în atmosferă a bromurii de metil şi a altor substanţe chimice. Bromura de metil se foloseşte pentru sterilizare împotriva bolilor, bacteriilor şi viruşilor periculoşi, care pot
diminua fertilitatea solului. Chimicalele sunt folosite pentru protecţia plantelor de boli şi acţiunea insectelor în timpul păstrării la depozite.

Proprietăţile foliilor pentru sterilizare şi fumigaţie SANIN TRADE:

 • Grosime: pentru sterilizare 100-200 mkm, pentru fumigaţie: 200-250 mkm
 • Lăţime: până la 6 metri
 • Sudabilitate bună şi permeabilitate redusă la gaze

Foliile pentru acoperirea gropilor de însilozare a nutreţurilor se caracterizează prin rezistenţă sporită, extensie şi rezistenţă la rupere şi permeabilitate redusă la gaze.
Utilizarea acestor folii îmbunătăţeşte calitatea furajului datorită micşorării temperaturii şi îmbunătăţirii calităţii fermentării.

Foliile pentru hidroizolare sunt folosite în construcţii pentru formarea barierelor de impermeabilitate la apă şi abur, izolarea termică a pereţilor, dar şi pentru ameliorarea solului şi acoperirea fundului bazinelor de apă.

×
img

  Lasa un mesaj

  Contacte

  Adresa

  or. Durleşti, str. Tudor Vladimirescu, 70

  MD – 2003, mun. Chişinau, Moldova

  Email

  sales@sanin.md

  Telefoane

  +373 68 760 444

  +373 69 572 556

  +373 69 114 214

  +373 22 855 315